Petek Servisi

Wiki Article

Petek Temizleme Paslı bir ısıtıcıyı temizlemek için petekteki kirli suyu boşaltın ve içini temiz suyla yıkayın. Kombi temizliği nasıl yapılmaktadır? Petek temizliği içinside of aşağıdaki advertımları tek tek uygulayınız.

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çAlright dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Petek temizliği yaptırmadan önce gerekli araştırmayı yapabilir ve uzman tesisat ustalarımızla görüşebilirsiniz, aklınıza takılan tüm soru ve sorunlara yanıt alabilirsiniz.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Su tahliye ederken kombiyi kapatın. Peteklerin altı gene ısınmıyorsa 2 kere daha tekrar edin. Petekler de kilolarca kurum olabiliyor.

Petek temizliği genel olarak şehir bazında değişse de 2 yılda bir yapılmalıdır. Bazı istisnai durumlarda mesela kömürlü yakıt kullanımından doğalgazlı yakıt kullanımına geçiş yaptıysanız acil olarak petek temizliği yaptırmalısınız.

It looks like you had been misusing this element by going much too speedy. You’ve been temporarily blocked from making use of it.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the ideal YouTube encounter and our newest options. Find out more

Kombi ve kalorifer peteklerinizi sökmeden temizleyen firmamız, ısıtma sisteminizden daha yüksek verimle ve dolayısıyla daha ekonomik bir şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Özel kimyasal ve yıkama cihazları kullanarak verdiğimiz petek temizleme hizmetlerimiz, rutin aralıklarla yapılması gereken bu bakım işlemini zahmetsiz bir hale getirmektedir.

Bu işlem, ısıtma sisteminin verimli çalışmasını sağlar. En önemlisi de enerji tasarrufu yapmanıza yardımcı olur. Petek temizliği için gerekli olan malzemeler konusunda bilgi vermemiz gerekirse:

Kombi cihazı daha kolay çalışır. Petek içerisindeki atıklar temizlendiği için her yeri kolayca ısıtır. Isı dağıtımı eşit olur ve odalarınız kolayca ısınır.

Gerekli şartları yerine getirdiyseniz ve deneme bonuslarından kazançlar elde ettiyseniz hemen çekim talebi verebilirsiniz.

Tailor-built laminar flow solutions and patterns with in-dwelling generation for your personal personal creation infrastructure.

reçber petek servisi Bengi Teknik Servis olarak, petek temizleme konusunda uzman ekip ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmet veriyoruz. Peteklerinizde biriken kir, çamur ve hava kabarcıklarını temizleyerek ısınma sistemizin daha verimli çalışmasını sağlıyoruz.

Report this wiki page